O NÁS

Společnost T Care s.r.o., - společnost se 100% českým kapitálem, působící na trhu od roku 2009 se zaměřením na:

  • zásobování GASTRO zařízení
  • zásobování maloobchodních provozoven a čerpacích stanic
  • zásobování velkoobchodů


Nabízíme široký sortiment přírodních minerálních vod, stolních vod, kojeneckých vod dále pak vitamin water a energetických nápojú se zaměřením na zahraniční značky. 
Za 7 let existence společnosti T Care s.r.o. jsme procestovali značnou část evropského kontinentu a našli jsme pro Vás cenově velice zajímáve značky přírodních minerálních vod s odpovídající kvalitou. Některé značky jako je Maniva nejsou v České republice tak známé, ale kvalitou se mohou řadit mezi ty nejlepší. Při rozhodnutím dovážet jakoukoliv přírodní minerální vodu do České republiky vždy navštívíme sídlo vyrobní společnosti, včetně výrobního závodu, abychom mohli garantovat kvalitu, stabilní cenu a veškeré legislativní požadavky.
Veškeré dovážené přírodní minerální vody jsou vždy opatřeny českým návodem a je za tyto produkty placena ekologická daň EKO-KOM.
V současné době jsem schopni pro vás vyrobit vodu s vlastním brandem. Můžete si tedy vytvořit vlastní značku a my vám zajistíme veškerý servis s přípravou, legislativou tak, aby vše odpovídalo normám EU a legislativě České republiky.

Naším cílem je především vysoká kvalita a samozřejmostí jsou komplexní služby v oblasti prodeje a zásobování.

 

Vážení obchodní partneři,

na našich webových stránkách najdete veškeré portfolio přírodních minerálních vod, které máme k dispozici skladem a jsem schopni dovézt vám objednaný sortiment do 24 hod od objednání. Koncepce webových stránek je taková, aby vám umožnila jednoduše vyhledat produkty jenž standardně nakupujete, případně v dané kategorii získat přehled o produktech, které jsou u naší společnosti k dispozici a které trh nabízí.
K řadě výrobků lze získat podporu ve formě prezentačních materiálů, pro Vaše zákazníky, proto nás neváhejte kontatovat a my vám pomůžeme zajistit například chladící zařízeni, indoor reklamu, propagační materiály atd. Obchodní zástupci společnosti T Care s.r.o. ve spolupráci se zástupci výrobců vám profesionálně nabídnou odpovídající podporu vaší provozovny.

zavrit